Αρχική Σελίδα

Guangzhou  A&C  Fashion  Accessories Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. εξαρτημάτων μόδας Guangzhou A&C, ΕΠΕ έχει εισαχθεί στη βιομηχανία μόδας από το 2010, μετά από 6 προσπάθεια του έτους και ανάπτυξη, τώρα έχουμε γίνει ένας από τον επαγγελματικό και πεπειραμένο εξαγωγέα εξαρτημάτων ενδυμάτων μόδας στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με υψηλό μας - ποιοτικά μικρού και μεσαίου μεγέθους εργοστάσια και οι εκτιμημένοι πελάτες μας, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά μόδας εσωτερικά και διεθνώς.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στο σχέδιο και αναπτύσσει τις διάφορες περιποιήσεις τάσης μόδας κεντητικής στην Κίνα, περιλαμβάνει το διάφορο υλικό όπως το βαμβάκι, το μεταλλικό και κάποιο ειδικό τεχνολογίας υλικό πολυεστέρα, η επιχείρηση και το κατάστημα κλάδων Guangzhou μας είναι κυρίως για μια σφαιρική πρόσβαση για τον πελάτη από την παγκόσμια αγορά. Ο πελάτης που έχουμε συνεργαστεί είναι «ASOS» «ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΑ» από το UK, «CAMAIEU» «PROMOD " από τη Γαλλία, και «το ΛΎΚΟ " ΑΠΌ τις ΗΠΑ και επίσης «TOPSHOP», «H&M» και επίσης «ZARA». Μέχρι τώρα τα προϊόντα μας είναι σειρά από το κουμπί, φερμουάρ, περιποίηση μετάλλων, περιδέραιο, καυτή αποτύπωση, δαντέλλα τσιγγελακιών, ζώνη, νάυλον δαντέλλα, περιποίηση χαντρών, εξαρτήματα στηθοδέσμων, εξαρτήματα τρίχας στο διάφορο ύφασμα. A&C δεν έχει ποτέ τη στάση που πηγαίνει προς τα εμπρός, προκειμένου να ελεγχθεί το κόστος και να παρασχεθεί η ανταγωνιστική αξία του πελάτη μας, από το 2011 μέσω της ολοκλήρωσης των πόρων, που δίνουν το πλήρες παιχνίδι προς όφελος των διαφορετικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της επαγγελματικής παραγωγής, όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα παραγωγής και τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων. Πολύ μειώνει το κόστος παραγωγής και βελτιώνει τους πελάτες στο τοπικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αγοράς.

 

A&C έχει το σχεδιαστή και μπορεί ακριβώς και γρήγορα να καταλάβει την έννοια του πελάτη για να προσφέρει το νέο δείγμα, μπορούμε να αναπτυχθούμε από το σχέδιο σχεδίου σας ή οποιαδήποτε ιδέα, και μπορούμε επίσης να συστήσουμε καλύτερος παρόμοιος και αναπληρώσιμος από πολλά προϊόντα μας για να κερδίσουμε το χρόνο και το κόστος σας. Κανονικά θα στείλουμε τη νέα εικόνα προϊόντων σχεδίου κάθε εβδομάδα 2 φορές. Περίπου, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προϊόντων για να χρησιμοποιήσει τους διαφορετικούς τρόπους της εσωτερικής και εξωτερικής συσκευασίας να μειωθεί το ποσοστό ζημίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Περίπου μεταφορά διοικητικών μεριμνών, έχουμε πολλή συνεργασία στον αέρα και οι αποστολείς φορτίου θάλασσας, η τιμή τους είναι πολύ ανταγωνιστικές από τους λόρδους τους.

 

Ο πολιτισμός επιχείρησής μας: Πελάτης πρώτα, δεύτερη, αμοιβαία ανάπτυξη υπαλλήλων Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας, που είναι ο τρόπος κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, είμαστε πρόθυμοι να δουλεψουμε σκληρά για να μεγαλώσουμε με τον όλο πελάτη μας για να κερδίσουμε το αμοιβαίο όφελος και την αμοιβαία ανάπτυξη Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. εξαρτημάτων μόδας GuangZhou A&C, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2010, είναι 6 έτη ιστορίας που είναι ένα καθορισμένο σχέδιο, productoin, πωλήσεις της ενσωματωμένης επιχείρησης. Ανάπτυξη μέχρι τώρα, ο τομέας εργοστασίων 1000 τετραγωνικών μέτρων, όλοι οι υπάλληλοι περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

 

Το 2010, η επιχείρησή μας ιδρύθηκε σε Guangzhou.

 

Το 2011 το τμήμα εξωτερικού εμπορίου οργάνωσης επιχείρησής μας είναι αρμόδιο για την επέκταση της υπερπόντιας επιχείρησης. Όταν ένα αρχείο $50000 στις πωλήσεις, και λαμβανόμενα ευνοϊκά σχόλια από τους υπερπόντιους αγοραστές.

 

Το 2012, η επιχείρησή μας επεκτείνει την κλίμακα, η προσάρτηση ενός μικρού εργοστασίου, η συνολική περιοχή εργοστασίων έφθασε σε 300 τετραγωνικά μέτρα, το προσωπικό περισσότεροι από 30 άνθρωποι. Οι πωλήσεις έφθασαν σε $100000

 

Το 2013, η επιχείρησή μας επέκτεινε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, οργάνωση η αρχική σελίδα ιστοχώρου που τους, επένδυσε την προώθηση περισσότερων από $5000 δικτύων, την επιτευχθείσα καλή εκτέλεση και το αποτέλεσμα του διπλασίου από πριν για να επιτύχει τις πωλήσεις.

 

Το 2015, η επιχείρησή μας επένδυσε $100000 για να αγοράσει το νέο εξοπλισμό, η ικανότητα παραγωγής θα επεκταθεί περαιτέρω.

 

Από το 2016, η επιχείρησή μας εισήγαγε μια νέα έννοια της παραγωγής, βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων, βελτιώνει την υπηρεσία μεταπωλήσεων, είναι δεσμευμένη να γίνει οι κορυφαίες επιχειρήσεις βιομηχανίας μόδας.

 

Guangzhou    A&C    Fashion    Accessories Co., Ltd Guangzhou    A&C    Fashion    Accessories Co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : A&C

Αριθμός Υπαλλήλων : 1~100

Ετήσιες πωλήσεις : 300-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Περιποίηση δαντελλών Eyelash για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περιποίηση δαντελλών Eyelash για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περιποίηση δαντελλών Eyelash για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περιποίηση δαντελλών Eyelash για τις πωλήσεις